MENU CATERINGU WIELKANOCNEGO
Jak co roku oferujemy catering wielkanocny z możliwością odbioru w Restauracji Magdalenka, a także z dostawą bezpośrednio do Waszego domu!
Wyroby garmażeryjne:
Krokiety z nadzieniem serowo-pieczarkowym – 39zł/kg
Pierogi ruskie – 39zł/kg
Pierogi z mięsem – 59zł/kg
Pierogi szpinakowo-twarogowe – 45zł/kg
Gołąbki – 45zł/kg
Zupy:
Żurek wielkanocny z jajkiem, chrzanem i białą kiełbasą – 48zł/1litr
Zupa à la Magdalenka - borowikowa z kurczakiem – 56zł/1litr
Dania główne:
Cała kaczka pieczona faszerowana jabłkami podana z sosem żurawinowym - 180zł/szt.
Pieczeń z karczku w sosie własnym – 30zł/porcja
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym - 40zł/porcja
Kieszeń drobiowa z nadzieniem pieczarkowo-serowym – 35zł/porcja
Zimne przekąski:
Jajko garnirowane szynką na sałatce jarzynowej – 40zł/półmisek
Ozorek wołowy w auszpiku – 89zł/półmisek
Schab z pastą chrzanową i żurawiną – 59zł/półmisek
Jajko w sosie tatarskim – 30zł/porcja
Śledź w oleju z cebulką – 30zł/porcja
Śledź w śmietanie ze śliwką i morelą – 30zł/porcja
Jajka faszerowane z kolorowymi pastami (pasta szpinakowa, z suszonych pomidorów, twarożkowa) – 40zł/półmisek
Mięsa pieczone:
Schab ze śliwką – 89zł/kg
Boczek pieczony – 99zł/kg
Parfait z kurczaka – 79zł/kg
Sałatki:
Sałatka wielkanocna z szynką wędzoną, jajkiem i chrzanem – 45zł/kg
Sałatka z brokułami, jajkiem, serem feta – 39zł/kg
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem i jajkiem – 39zł/kg
Ciasta świąteczne – 119zł/blacha:
Ciasto marchewkowe
Szarlotka
Makowiec japoński
Ciasto à la Raffaello
Służymy pomocą w organizacji smacznych Świąt Wielkiej Nocy w Państwa domach!
Zamówienia przyjmujemy do środy 15.04 pod numerem: 74 886 74 21
Mail: info@hotelpiotr.pl
Zapraszamy serdecznie!