Jak co roku oferujemy catering wielkanocny z możliwością odbioru w Restauracji Magdalenka, a także z dostawą bezpośrednio do Waszego domu!
MENU CATERINGU WIELKANOCNEGO:
Wyroby garmażeryjne:
-Krokiety z nadzieniem serowo-pieczarkowym – 39zł/kg
-Kluski śląskie – 20zł/kg
-Kopytka – 20zł/kg
-Pierogi ruskie - 39zł/kg
-Pierogi szpinakowo-twarogowe – 45zł/kg
-Gołąbki – 45zł/kg
Zupy:
-Żurek wielkanocny z jajkiem, chrzanem i białą kiełbasą – 48zł/1litr
-Zupa à la Magdalenka - borowikowa z kurczakiem – 56zł/1litr
Dania główne:
-Pieczeń z karczku w sosie własnym – 35zł/porcja
-Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym - 45zł/porcja
-Kieszeń drobiowa z nadzieniem pieczarkowo-serowym – 40zł/porcja
-Pieczone golonki po gorcowsku z kapustą zasmażaną – 10zł/100g
-Łosoś saute z sosem cytrynowym – 45zł/porcja
Zimne przekąski:
-Jajko garnirowane szynką na sałatce jarzynowej – 36zł/półmisek
-Ozorek wołowy w auszpiku – 69zł/półmisek
-Schab z pastą chrzanową i żurawiną – 49zł/półmisek
-Jajko w sosie tatarskim – 25zł/porcja
-Śledź w oleju z cebulką – 25zł/porcja
-Śledź w śmietanie ze śliwką i morelą – 25zł/porcja
-Jajka faszerowane z kolorowymi pastami (pasta szpinakowa, z suszonych pomidorów, twarożkowa)– 36zł/półmisek
Mięsa pieczone:
-Schab ze śliwką – 79zł/kg
-Boczek pieczony – 89zł/kg
-Parfait z kurczaka – 69zł/kg
Sałatki:
-Sałatka wielkanocna z szynką wędzoną, jajkiem i chrzanem – 45zł/kg
-Sałatka z brokułami, jajkiem, serem feta – 39zł/kg
-Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem i jajkiem – 39zł/kg
Ciasta świąteczne – 99zł/blacha:
-Ciasto marchewkowe
-Szarlotka
-Makowiec japoński
-Ciasto à la Rafello
Służymy pomocą w organizacji smacznych Świąt Wielkiej Nocy w Państwa domach.
Zapraszamy serdecznie!
Zamówienia przyjmujemy do środy 27.03 pod numerami tel.: 74 886 74 36 oraz 570 147 215
Mail: info@hotelpiotr.pl